Kyselé okurky

Kyselé okurky

Předpokládá se, že všechny druhy ovoce a zeleniny by se měly jíst pouze čerstvé. Po tepelném zpracování obsahují jen setinu vitamínů a minerálů, což znamená, že již nejsou prospěšné tak, jako předtím. . Nakládané okurky však dokáží tuto teorii vyvrátit. V následujícím článku se dozvíte důvody, proč byste je měli konzumovat bez pochybností a jak ovlivňují vaše zdraví. . Aktivují trávicí systém Kyselé okurky jsou bohaté na vlákninu. Přispívají k revitalizaci trávicí soustavy a lépe procházejí trávicím traktem. Kromě toho, podporují rychlejší hubnutí. . Předcházejí rakovině Jakákoliv zeleninová směs, včetně kyselých okurek je skvělým zdrojem pro alkalizaci těla. Zatímco si vychutnáváte tento křupavý produkt, on tlumí růst nebezpečných buněk a má protirakovinné účinky. . Řídí vznik střevních mikrobů Při procesu fermentace se vytváří kyselina mléčná. Takto do našeho těla přináší prospěšné bakterie snižující hladinu tuku v krvi. Výsledkem je výrazně snížení krevního tlaku. Odstraňují toxiny Kyselé okurky vám pomohou zbavit se špatného cholesterolu a podporují rychlé trávení proteinů. . Obohacené o vitamíny Ačkoliv je známo, že vitamín C obsahují zejména oranžové a žluté produkty, v kyselých okurkách o něj také není nouze. Pokud jsou vaše svaly napjaté nebo jste příliš unavený, snězte pár okurek. . Pozitivní účinky mají nejen samotné okurky ale i nálev, ve kterém se nacházejí. Je nasycený šťávou ze zeleniny, esenciálními oleji koření a enzymy. Rovněž obsahuje draslík, který je známý pro usnadnění stavu po prohýřené noci. Lidé s onemocněním ledvin a také těhotné ženy by si měli dopřát kyselé okurky klidně i ve větším množství. zpracováno dle internetu


Labuti pirka